Selecteer een pagina

Lopende storingen

Verholpen storingen

In het weekend van 12 en 13 oktober 2019 hebben wij een telefonische storing gehad op ons noodnummer. Dit kwam door een stroomstoring en gesprekken werden hierdoor niet doorgezet naar ons dienstdoende technicus. Onze excuses hiervoor, wellicht heeft u ons geprobeerd te bereiken maar geen gehoor gehad om zaterdag/zondag. U kunt ons overigens dan nog altijd een e-mail sturen, ook vanaf uw privé e-mail adres. Het gaat dan alleen om technische vragen: helpdesk@cc-vision.nl. 

Op 11 oktober 2019 van 7u30 t/m 11u30 hebben wij te maken gehad met een storing op één van onze fileservers in cluster-002. Verschillende klanten konden wel inloggen maar niet bij hun bestanden of het werken werd onderbroken. Deze storing is verholpen. Alle betrokken klanten zijn gebeld en samen met onze technische helpdesk is er gekeken of alles weer functioneert. 

Oplossing: Datacenter in Dronten heeft de server herstart, oorzaak Windows updates. 

Op 24 september 2019 van 10u00 t/m 10u45 ondervonden wij een storing op de fileserver cluster-005. Verschillende klanten konden daardoor wel inloggen maar niet bij hun bestanden of het werken werd onderbroken. Deze storing is verholpen. Let op: AFMELDEN en niet alleen verbinding verbreken om goed uit te loggen zorgt er weer voor dat u bij uw bestanden kunt. Excuses voor het ongemak.

Oplossing: Datacenter in Dronten heeft de server herstart, oorzaak Windows updates.

Op 11 augustus 2019 van 10u30 t/m 12 augustus 12u00 hebben wij te maken gehad met een DDOS aanval. Verschillende klanten konden op zondag 11 en maandag 12 augustus niet of slecht inloggen. De verbinding verbrak om de 15 tot 30 minuten omdat DDOS de verbinding bezet hield. Dit is inmiddels eind augustus 2019 vrij gegeven doordat het Datacenter in Dronten een structurele aanpassing heeft toegepast.

Oplossing: Datacenter in Dronten heeft bandbreedte beschikbaar gesteld, ongeacht of er een DDOS aanval is de verbinding is nu ruimschoots voorzien van bandbreedte zodat men verder kan werken.

Open chat
1
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen? Klik op de verzendknop om een WhatsApp bericht te versturen.
Powered by